Geotèrmica

A Geotèrmica, l’objectiu és realitzar instal·lacions de geotèrmia en el sector residencial, terciari i industrial, perquè pugueu gaudir de la calefacció, la refrigeració i l’aigua calenta sanitària, tot estalviant fins al 75% en consum.

Al nostre país ja s’accentuen els nivells de CO2 i la climatologia sembla que any rere any és més severa. És per aquest motiu que Pere i Robert Rocas decideixen, amb un disseny i un sistema de captació de l’energia pròpia, oferir els seus serveis a tota la península.

Des de les primeres instal·lacions iniciades en habitatges el 2004 i anys successius, l’empresa ha anat obrint camí en el seu sector i avui ja compta amb més de 3.000 instal·lacions en el sector terciari, equipaments esportius, serveis i ja treballa per consolidar el sector de l’enginyeria i la investigació per dissenyar, produir i comercialitzar els seus propis productes.

Actualment, l’empresa és fabricant de sondes geotèrmiques i distribuïdora de SDEEC Espanya, empresa líder en el mercat francès, fabricant de bombes de calor per geotèrmia i aerotèrmia i plaques solars fotovoltaiques.

Serveis

Disseny d'instal·lacions geotèrmiques

Disseny

A Geotèrmica realitzem tot el procés per a cada instal·lació geotèrmica. Des de l’estudi del terreny fins a la finalització del projecte, estudiem i fem cada un dels passos perquè la vostra instal·lació sigui el més eficient i econòmica possible.

Perforació de pous geotèrmics i sondejos

Perforació

Fem perforacions, pous geotèrmics i sondejos a recuperació del terreny per captar l’energia de la terra. La tècnica de perforació en continu va dels 76 mm fins als 143 mm, amb diàmetres de revestiment de 98 mil·límetres a 178 mil·límetres.

Diversos sistemes d'instal·lació

Instal·lació

Disposem de diversos sistemes d’instal·lacions segons les necessitats dels nostres client. Depenent de les qualitats del terreny, escollim la millor opció per instal·lar el vostre projecte. La nostra experiència en més de 4.000 instal·lacions realitzades ens avala.

Servei de post-venda i manteniment

Servei postvenda

Un cop acabat el projecte, us oferim el nostre servei de postvenda per a qualsevol dubte que tingueu. Us explicarem com és el seu funcionament ideal i estem al vostre servei per a qualsevol consulta que ens vulgueu fer arribar un cop acabada la instal·lació.